Aquest dissabte, a l’Esplai Zig-Zag, fem cagar el Tió!

Estàndard

Infants, joves i famílies! Com els més petits segur que saben, amb el fred arriba l’hivern, i amb l’hivern … comencen a picar a la porta de totes les cases el TIÓ DE NADAL!

A l’Esplai tenim un TIÓ ben gros i amb unes trenes de colors molt xules i ens vindrà a visitar el dissabte 15 de desembre.

Quedarem a la Plaça Pep Jai a les 10.00h com cada dissabte al matí, i des d’allà anirem tots plegat a visitar el TIÓ a la Plaça Vella, on ens esperarà amb moltes mantes i a punt perquè el poguem fer cagar (nosaltres i tots els infants i joves del Vendrell és clar!).

Aquest dissabte no és necessari que porteu esmorzar perquè nosaltres portarem coca i xocolata ben calenta per fer pasar el fred.

A la 13.00h esperarem a les famÍlies a la Plaça Pep Jai per marxar a dinar.

 

NOVETATS:

Aquest any hem fet un tracte amb el tió de l’esplai, i és que en un moment com aquest hi ha moltes famílies i infants que ho estan passant molt malament a causa de la crisi econòmica. És important enrecordar-nos d’ells,  i us proposem que porteu una joguina que ja no feu servir i que estigui en bon estat per fer-la  arribar a altres infants que les necessiten i que no les podrien tenir d’una altra manera. A l’esplai aprenem jugant i també compartint!

Equip de monitores i monitors

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s