L’Esplai Zig-Zag al Curs d’Iniciació al Monitoratge!

Estàndard
Aquest cap de setmana passat, joves dels esplais del Sector Penedès-Garraf i Anoia van animar-se a fer el Curs d’Iniciació al Monitoratge (CIM) enguany format pels mateixos monitors dels corresponents esplais: GEM, Drac Màgic, MIV i Zig-Zag.

La jornada va començar sobre dos quarts d’onze del matí a Santa Margarida de Montbui (Igualada) amb diferents dinàmiques de coneixença. Els monitors de l’Esplai MIV van continuar el matí amb la següent formació, “Què és l’Esplai?”. Amb una mica de plastilina i molta imaginació, els joves van formar el que per ells significa l’esplai i què representa dins la societat, els i les participants contemplaren en tot moment que és un espai de canvi social i un lloc on els infants i joves són educats amb valors, a través del joc, la llibertat i la felicitat.

“Subhasta de valors” i “l’Organització de l’Esplai” van ser les formacions que van ocupar la tarda des de les 17h fins a les 20h del vespre a càrrec dels monis dels esplais Drac Màgic i Zig-Zag. Tot i ja cansats de la concentració que requereixen les reflexions, els nostres joves agafaren un bon ritme d’arguments, dubtes i crítiques constructives pels esplais. Per finalitzar el dia, després del sopar un joc de nit preparat per tots els monitors els va fer reflexionar sobre el paper de les xarxes socials davant la societat i l’individu que n’abusa.

El matí de diumenge va començar amb un altre tambor de dinàmiques de distensió, seguides d’una altra formació a càrrec de l’Esplai amfitrió el GEM. El curs acabà amb una bona valoració del cap de setmana i una bona fideuà per llepar-se els dits.

1375243_661643177181009_1924362642_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s