Després de les vacances, ens visita el Biri-Biri!

Estàndard

Aquest nou any el Biri-Biri ha tornat a l’esplai amb més energia que mai!

Cada any, després de les vacances d’hivern, a l’esplai ens visita un Biri-Biri. Es tracta d’un ésser que creix en un arbre lunar i, quan està madur, cau a la terra per portar un regal als nens i nenes de l’esplai. Però s’ha d’anar amb compte! L’arbre de Biri-Biris s’alimenta dels bons i mals pensaments de les persones, i això provoca que els Biri-Biris tinguin un caràcter molt inestable. Quan el Biri-Biri està de bon humor, sempre té ganes de fer-nos el regal, però quan s’enfada… Ai, quan s’enfada! Llavors resulta que amaga els regals i ens prepara proves i obstacles per trobar-los. Cada any ens fa patir una mica, però al final sempre ens ho passem molt bé!

Biribiri2

I enguany no fou diferent! Vàrem passar un matí amb moltes sorpreses i reflexions… Mentre a primera hora treballàvem diferents activitats relacionades amb l’alimentació, la pobresa i la salut, poguérem veure moltes cares de sorpresa al veure aquest personatge estrany que apareixia de tant en tant pels racons de la plaça Pep Jai… Se’ns apropava, ens volia conèixer…

A mig matí, ens vam trobar tots junts amb ell, havia arribat el Biri-Biri! I volia explicar-nos, en el seu idioma “biribirinès” que, al caure de la lluna, va veure el Vendrell molt brut, hi havia molts papers i brutícia per terra… Per això va portar-nos unes estupendes carmanyoles, per poder estalviar-nos el paper de plata a l’esplai o quan anem de colònies i recomanar-nos un menú de dinar ideal per a les sortides! A tots i totes ens va agradar moooolt! Segur que en traiem molt profit!

biriri

Moltes gràcies Biri Biri! Fins l’any vineeeent…!


Nota de l’Esplai Zig-Zag: El nostre Biri-Biri va néixer molt abans que altres Biri-Biris que últimament apareixen per televisió!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s