Els infants que van a l’esplai creixen amb uns valors que la societat no sol potenciar. Els eduquem en el present, fent-los participar, fent-los, pensar, fent-los compartir, sent feliços!

Què és un esplai?

Un esplai és una entitat d’associacionisme educatiu en el temps de lleure, sense ànim de lucre, en què infants i joves aprenen, es diverteixen i descobreixen a través dels jocs, les cançons, les excursions i les múltiples activitats que fan.

Què s’hi fa?

A l’esplai s’hi fan excursions, jocs, activitats plàstiques, gimcanes, sortides de cap de setmana, campaments, trobades, colònies… Tot això amanit amb una bona dosi d’il·lusió i alegria, i viscut amb molta intensitat!!!

I tot això, perquè?

Doncs perquè l’educació en el lleure ens pot fer créixer com a persones i ens pot ajudar a canviar el món. Per això, es fonamenta un esperit crític amb el què ens envolta, així com el respecte, la igualtat, la solidaritat i la cooperació.

L’Esplai Zig-Zag

L’Esplai Zig-Zag acull cada setmana una quarantena d’infants i joves de tres a setze anys amb ganes de passar el matí del dissabte lluny de les parets de casa i la televisió! Per fer-ho més fàcil, s’organita per grups d’edat. Així, les activitats són més adequades per a l’edat de cadascú!

Encara no t’has decidit? A l’esplai hi trobaràs un grup de monitors, joves i infants, una colla d’amics amb moltes ganes de jugar, de passar-s’ho bé, d’aprendre, de descobrir coses noves i de participar de l’entorn més proper! Una experiència del tot inoblidable!

Apunta’t a l’esplai!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s